Ternion signalni ekosistem

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

TRN Utility Utility podržava Ternion ekosistem. Znak TRN koji se izdaje na blokovima Ethereum je saglasan ERC20 signal. Signal TRN je centralni mehanizam plaćanja za sve robe i usluge razmijenjene kroz Ternion ekosistem.

Pregled ekosistema Ternion ekosistema

Ternion U okviru Ternion ekosistema, svi mehanizmi za generisanje prihoda imaju za cilj održavanje Fonda za likvidaciju Terniona. Kao što se Ternionov finansijski model oslanja na prirodne tržišne snage kako bi podržao likvidnost Terniona, kao i Ternionovu korisnu funkcionalnost. Signal TRN je isključivo integrisan u Ternion ekosistem, koji posluje kao sredstvo razmjene u vezi sa naknadama koje su nastale kroz preduzeće Ternion Exchange i isplatom Ternion Payments. Ovaj mehanizam korisnosti može koristiti veću potražnju od TRN indikatora, a zatim se vraća u ekosistem, stvarajući ciklus nabavke i potražnju.

Token korisničke karakteristike: Podrška za likvidnost

TRN je indikator korisnosti koji omogućava korisnicima pristup različitim prednostima unutar Ternion ekosistema. Funkcije TRN komunalnih usluga uključuju plaćanje:

Ternion Exchange: popust za trgovinske takse Ternion

želi da ohrabri korisnike da plate svoje troškove trgovanja TRN znakovima. Korisnici će biti snažno ohrabreni da koriste TRN signale putem primanja značajnih diskontovanih naknada za trgovanje. Tržišne naknade se kreću u tri dobro definisane faze. Obezbeđivanje odredbi TRN proizvoda određuje trenutnu fazu.

Finansijski model: Cijena aktive po

znakskom signalu Da bi se olakšala pouzdana likvidnost, Ternion radi na finansijskom modelu baziranom na tržišnim snagama. Finansijski model Ternion i njegov prateći ekosistem obezbeđuju da je proizvod Ternion relevantan. Signal Terniona (TRN) je sastavni dio Ekosistema i služi kao izvorna valuta za tri osnovne kolone Terniona: Exchange, Ternion Plaćanja i Rezerva za likvidnost.

Korak 1: Generisanje prihoda

• Ternion Exchange radi na osnovu progresivne provizije (od 0,25% do 0,1% na osnovu veličine mjesečne imovine trgovca).

• Ternion Plaćanja plaćaju 0,85% – provizija 1,5% po transakciji, zavisno od valute kupovine

Korak 2: Prenos

signala • Ternion koristi 25% akumuliranih sredstava za signaliziranje signala. Ternion skladišti 25% akumuliranih sredstava u Fondu likvidnosti i dalje pruža likvidnost u ekspanziji Terniona širom svijeta.

Korak 3:

Signal požara • Signal se spaljuje u ternionu i smanjuje ukupnu potrošnju Terniona.

Finansijski modeli požarnog požara koji se zasnivaju na vatri pokazuju sebi da nude neke važne prednosti za sebe. Nivo prigušenja signala bit će različit od prihoda koji generiše Ternion ekosistem i ne mogu se garantovati. Oblikali smo tri slučaja kako bismo doprineli boljoj jasnosti u odnosu na odnos između udaljenih vina i željeznice.

Šta pukne tok?

Povećava se relativni procenat snabdevanja u vlasništvu svakog držača signala. Zbog toga je manje verovatno da se sigurnost smatra zbog njegove destruktivne prirode. TRN je hibridna digitalna imovina podržana od strane finansijskog ekosistema koji podržava svoju likvidnost kroz profitabilne poslovne aktivnosti

Nudi Start Boot samozadovoljno će biti

na Tochen Ternion (TRN) kao način razmjene u cijeloj Ternion ekosistema. Ovo uključuje troškove trgovanja, naknade za robu i kotizacije. TRN će biti kreiran samo za jedan događaj koji počinje tokom privatne pre-prodaje. Pored toga, sve karte se kreiraju kada je završni krug ICO-a završen. Svi predlozi biće izbrisani bez prodaje.

Ono što su TRN Znaci su:

Ternion Tumeri nisu ponuđeni kao sigurnost. Terners Payers ne plaćaju dividende, provizije, dionice ili kapital na osnovu njihove dostupnosti.

Koji su TRN Znaci:

Cryptocurrency ERC20 baziran na Ethereum-u je znak TRN. Signali TRN su metoda razmjene koja se koristi u celom Ternion ekosistemu. Znaci TRN-a nemaju vrijednosti u Ternion ekosistemu. Signali TRN su dostupni za vaš ERC20 kompatibilni novčanik. TRN Obnovljivi signali za razmjenu kriptokutnosti TRN ima 4 decimalna mesta.

Struktura tokena

Maksimalna ukupna ponuda: 95 miliona TRN

Dostupan u réamhdhíol: 22500000 TRN

dostupan u prodaji javnosti (plus bilo tocanna default neamhthoite) 53500000 TRÁCHTÚR TRN

: $ 5,000,000 bacanje CAIBH

: $ 30,000,000

priloga minimum:

• Okrugli minimum transakcije: $ 125,000 (pojedinačne slučajeve može se smatrati)

• Prodaja javnog izražavanja, minimalna transakcija: 0,1 ETH

ovisi sljedeće popuste na iznos pokrenuta tokom sljedeće stavke:

• Okrugli A: 1 TRN = $ 2.261. Do 50.000 30% popusta 1 TRN = $ 1.615 od 50 000 do 125 000 50% popusta 1 TRN = $ 0,646 Više od 125 000 $ popust od 80%

• Okrugli B: popust do 35%

• Okrugli C: bez popusta

Token prodaja

Termini prodati signal

je podijeljen u Ternion Pretprodaja potpisati, zaokružuje a, B, C. Raspuštanje i javnu prodaju signala.

Token Presale (Round Pre-A)

Zatvaranje će trajati do 28. jun 2018. dati priliku da Ternion réamhdhíol potrebna sredstva za početak izgradnje razmjenu zgrade, koje imaju niske održiv proizvod (MVP) dostupno prilikom prodaje Prijavi Javno.Veletrgovac će nam pomoći da dobijemo dragocene povratne informacije ranije u izgradnji, što doprinosi efikasnosti procesa razmjene. Će koristiti sredstva prikupljena prilikom javne prodaje uglavnom za razvoj i rast naporima, dok je još vode kako bi potkrijepio dio seta Ternion likvidnosti fonda.

Prodaja javnih znakova

Kada se pre-prodaja završi i Ternion je razvio razmenu Cryptocurrency MVP, onda će projekat biti otvoren za javnu prodaju. Prodaja javnog žetona će isporučiti tri runde, sa nižim diskontnom stopom za svaki sledeći sastanak.

Niže cijene

Tokyo Prodaja će nagraditi doprinose ranije posvećenost Ternion ekosistema kroz dobiti veći popust.

Nezavisni Ternion signali Pametan ugovor kompanije Ethereum biće izbrisan na

bilo kojoj neimenovanoj podnesku 31. decembra. PHP kodovi povezani sa ovim streamom su javno dostupni na Github-u za pregled.

TRN znakovi će izdati znakove učesnicima u roku od mjesec dana od kraja finalnog kruga.

Povrat politika

Ako EIT ispunjava Ternion mekih kapu $ 5.000.000, će se vratiti na odgovarajućim korisnicima novac sve da bude, bez naknade uključen, isti novčanik koji je korišten za inicijalne transakcije.

Prodaja signala raspodjeli javnih sredstava

za Ternion fond likvidnosti u potpunosti kapitalizirane i razvoj kolone čine Ternion kompletan ekosistem, javne prodaje je konačno nogu EIT Ternion. Sredstva nastala putem javne prodaje raspodjeluće se na sljedeći način:

Sign Distribution

Za više informacija:

Web: https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty

Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ternionofficial/

TWITTER : https://twitter.com/ternionofficial

TELEGRAM: https://t.me/Ternion

https://ternion.io/?utm_ source = bitcointalk & utm_blog = bounty

Autor: ico Cryptones

Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010260

Leave a comment