Što Ternion projekt?

Što Ternion projekt?

Ternion razmjena platforma je glavni trgovinski portal, integrirane digitalne usluge. Mi smo sada kombinirajući financijske usluge i decentralizirani financijskog sustava kriptografskog pisanje za poboljšanje pristupa financijskim tržištima i financijski uspjeh je razvoj i promocija. Osim toga, Ternion spekulativne, ne snagom, već po prirodnom tržištu je ključ razvoja kriptokonġità zapravo razvoju poslovanja na profitabilan način kriptografskog raspodjeli novca.

Ternion tim uvijek je pokušao da spriječi tržište. Ono što svatko pokušava gurnuti za granične crte mora se postaviti. Živimo zajedno, moramo vjerovati u jutro da se pripreme za budućnost. Možete dobiti prvu razmjenu informacija platformu, kao što možete vidjeti u prvom stupnju. Ova institucionalna uloga, čak i ako je to dobro za mobilne platforme za aplikacije i web aplikacije za praktičan i jednostavan za pojedince da doprinose. Kako bi se osigurala transparentnost i odgovornost svake godine Ternion Znamo da je financijska budućnost digitalnu distribuciju prati, ali ne i nas tradicionalni financijski sigurno uči razumjeti vezu.

Ternión ekološki sustav:

TRN je podržan od strane Općinskog Ternion ekosustava. Ethereum blokiraju naslijeđena kruga ERC 20 TRN liniju. On će proći kroz etiketi Trn Huwa HLAs oġġetti i S-kollha na naslovnici mekkaniżmu servizzi skambjati Ternion na ekosistema permezz.

Ekosustav Ternion prihoda, uključujući sve mehanizama za financiranje likvidnosti Ternion kontrolu. Ternion financijski model za atraktivne prirode Ternion ovisi o tržišnom snagom, Ternion pravi znak komunalnih funkcija. TRN žetonima Ternion vrlo složen ekosustav i Ternion Ternion razmjene i plaćanja poslovanje služi kao sredstvo razmjene naknade. Ovaj koristan uređaj TRN token zahtjev za povratni tok ponude i potražnje za povećanje ekosustava.

Token korisnička značajke: Podrška likvidnosti

Trn korisnici unutar različitih ekosustava Ternion način za mjerenje prednosti sustava. Karakteristike Trn Ternion Exchange, Ternion plaćanja, Fond likvidnosti Ternion

Ovisno o troškovima transakcije Ternion Exchange:

Korištenje Ternion TRN i želi zadržati plaćanje naknade za transakcije. Korisnici se potiču da koriste znatnu naknadu transakcija popusta Trn maraka. Korak tri faze optužbi Rasprodaje točno. Okrugli Trn tokeni odrediti trenutno stanje.

Troškovi sredstava iz financijskog modela: tokenburn

Ternion, kako bi se osiguralo pouzdano protok novca, mi smo u središtu financijskog modela je izgrađena na temelju tržišnih sila. Financijski model i ekosustava podržava ostati Ternion Ternion simbolički prikladno. Ternion baština (TRN) je važan dio ekosustava, Ternion tri glavna stupa početnih novčanih isplata Ternion i obvezu štititi swap novčanog toka.

Tokenburn

Financijski model pružiti mnoge važne prednosti. ovisno o razini dohotka od Ternion modela ekosustava izgaranja, a to je nemoguće garantirati. Neiskorišteni prihoda i razjašnjenja odnosa između sudionika u simboličnom spaljivanje tri scenarija za immudellaw

Ternión prednosti:

opsežan

Dostupan preko platforme, mobilne platforme aplikacija i internetskih aplikacija i doprinijeti institucionalnim kao i privatna ulaganja, ne samo za program.

Transparentan i pouzdan

Ternion plan za budući uspjeh i kako bi se osigurala transparentnost i pouzdanost poslovanja i provođenje revizije svake godine.

Usklađenost s propisima

Europske zemlje Ternion burza trgovanje odredbe dozvola mora biti zaštićen pod operativnom kontrolom sve stambene.

24/7 podrška korisnicima

Platforma podržava full-time uslugu za klijente i Ternion pomoći u slučaju problema ili pitanja u vezi s klijentom može uključivati ​​gornji upravljanja.

Akcijski plan:

Glavne faze u ekosustavu Ternion Naš glavni cilj je da rade i nakon javne dražbe, donatori mogu pristupiti Ternion ekosustav je smanjiti količinu izgubljene tijekom vremena. Da se osigura do natjecanja nakon ICO i ponekad odlučujuću prednost. Sljedeći kartica je razvoj ekosustava Ternion uključuje sve osnovne korake.

tim:

Podaci o žigu:

Token: TRN 

Tok na protokol: ERC 20 

Ukupno: Ukupno: 95 milijuna TRN 

Žetoni za kupnju vremena unaprijed: 22,5 milijuna Trn 

ICO nudi baština: 53,5 milijuna Trn 

Postupak na snazi ​​do 2018 prodaje: 28

ICO Datum:

A – lipanj 29-29 kolovoza, tečaj je bio 1: TRN = 0,65 USD 

B – 30-kolovoz-listopad, tečaj 30: 1 Trn = 2.10 USD 

Okrugli C – 1. studenog do 30. prosinca, tečaj: 1 = 3.23 TRN 

ICO:

mekana kapa: 5 milijuna $ 

Tvrdi Granice: 65 milijuna $ 

Sve pojedinosti:

-Site:  HTTPS  :  //ternion.io/

Bijela knjiga:  https  :  //ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf

Brzojav je:  https  :  //t.me/TernionOfficial

Twitter:  HTTPS  :  //twitter.com/ternionofficial

Facebook:  HTTPS  :  //www.facebook.com/ternionofficial/

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

Autor:  ico cryptones

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010260

Leave a comment