Ternion ICO Přehled základen

Ternion je licencovaná digitální komunikační platforma, která zahrnuje Fiat Gateway a komerční služby. Jeho cílem je rozšířit přítomnost významného peněžního trhu spojením moderních finančních služeb s finančním systémem s investičním systémem, podporou a podporou inovací v tajných bankovních aktivitách. Navíc chce Ternion podporovat podporu šifrování tím, že rozvíjí významnou měnu, která poskytuje skutečnou podporu podnikům, které těží více než přírodní trhy.

Tato platforma je Ternion komunita řešit výzvy k zašifrování finanční systém je dnes čelí, jako je nedostatek důvěry ve spolehlivost aktiv ICO digitálních jim, změňte kód na nižší úrovni než firemní kancelář tradice a obtíží při provádění Kryptotermin platby. Exchange Exchange Ternion je výkonná, efektivní a efektivní výměnná platforma, která umožňuje uživatelům převést hesla, šifrované Fiat a šifrované transakce. Hlavním účelem burzy je poskytovat významná řešení hlavním prodejcům. Zpracovatel zpracování plateb Ternion 

Podporujte platby mezi dodavateli a jejich zákazníky. Uživatelé dostávají platební kartu, kterou mohou zaplatit. Reporters mohou vybrat platby obdržené v režimu předplatného Fiat nebo Crypt. 
Tento Grant Ternion 
je podstatou dvou dalších složek. To zajistí, že na trhu TRN nedojde k inflaci a žádné financování vývoje platformy Ternion. 
Ternion Token 
TRN je signál kompatibilní s ERC20, platformou, která bude platit za výměnu nebo přenos Ternion Exchange. Navíc Toxins nabízí kompatibilitu se všemi značkami ERC20, které jsou přínosem pro všechny uživatele ekosystému Ternion. 
Proč investovat do Ternio? 
Akce je k dispozici prostřednictvím atraktivních mobilních aplikací a webových aplikací nejen pro institucionální investory, ale i pro soukromé investory.
Ternion provádí každoroční přehled transakcí a operací, aby zajistil transparentnost a důvěru a informoval veřejnost o budoucím pokroku. 
Ternion výměna má evropské povolení a v souladu se všemi evropskými pravidly pro železniční dopravu pro rychlou revizi. 
Platforma nabízí komplexní poprodejní servis včetně top managementu, který pomáhá zákazníkům řešit problémy nebo problémy společnosti Ternio.

Parametry ICO Ternion (za TRN) 
Token: TRN 
symboly protokol: ERC20 
celkový počet symbolů: 95000000 TRN 
postoupit symbol: 22500000 TRN 
poslat symbol při ICO: 53500000 TRN 
před prodejem platná do 28.června 2018 
ICO Datum: 
Over 29.června 29 směnný kurz: 1 TRN $ 0,65 
Round B 30 srpen 30 Říjen směnný kurz: 1 TRN $ 2.10 
kola C 1. listopadu 30. V prosinci směnný kurz: 1 323 dolarů TRN
ROADMAP

Q1 2018 
Začíná změna ve vývoji. 
Q2 2018 
Veřejná výměna předem Domů 
Q3 2018 
Veřejný prodej. 
Každoroční 
podíl na akcií v roce 2018 uzavřel proces. Marginální nabídky. Rozvíjí se vývoj centrální banky. Rozšířením výměny likvidity. 
Q1 2019 
Vývoj platby Ternion začíná. Začněte sdílet distribuci. Beta je vypnutá. Spusťte Shift-prime. 
Q2 2019 
Zahájení platby.

PARAMETRY ICO TERNION (TRN Token) 
Token: TRN 
Token Protocol: ERC20 
značka všechna čísla: 95 000 000 TRN 
signálu vyslaného napřed: TRN 22,5 milionu 
vysílače během ICO: 535000000 TRN 
Datum: Aktivní do 28. června 2018. 
Ochrana: 5000000 kryt: 65000000

Další informace klikněte na levé tlačítko myši:

Leave a comment